Vođenje profila

Usluge vođenje profila na društvenim mrežama kao što su instagram i facebook. Usluge koje spadaju u paketu društvenih mreža su: svakodnevne objave, do 10 story objava dnevno IGTV i reels video snimci. Ako je potrebno radi se redizajn profila od logoa do menjanja boja na kompletnom Instagram nalogu.

U ovaj paket spada i fb grupa ili fb nalog. Na vama je da mi dostavite materijal (slike) ako ih imate, ako ne ja ih kombinujem. Isto tekst ili temu ako vi imate šaljete, ako ne smišljam ja.

Dobićete Profil koji je samo vaš sa vašom paletom boja i vašim fontovima, vizuelni identitet koji se izdvaja od drugih. A slobodno vreme koje dobijete uložite u nešto drugo kao što je druženje sa prijateljima.

Kako do savršenog feed-a?

Ako imaš svoj biznis i želiš da imaš odlično urađenu Instagram stranicu a nemate vremena ili se ne razumete u markting a želite kada ljudi dođu na tvoj profil vide kvalitetan sadržaj?

Nikakav problem, hajde da zajedno kreiramo tvoj profil kako bi tvoji kupci ili ciljna grupa shvatila sustinu tvog posla. Ja ću se pobrinuti za vizueni i tekstualni deo posla.

Sve što treba jeste da mi se javiš.

vođenje instagram profila 1
vođenje instagram profila 2
vođenje instagram profila 3